Logo UVC Utrecht
Zoek:  go
 print

.

Amazonedreef (Overvecht):

Beste cliënt van het UVC Utrecht,

Graag willen we u op de hoogte brengen van een aantal veranderingen die plaats gaan vinden op onze locatie aan de Amazonedreef. We hopen hierdoor een betere service aan te kunnen bieden.

Met ingang 2013l zal van maandag tot en met vrijdag spreekuur worden gehouden op de Amazonedreef. Dit betekent ook dat een aantal verloskundigen op een andere dag spreekuur gaat doen dan zij tot nu toe hebben gedaan. Indien gewenst kunt u ook op een andere dag voor controle komen dan u gewend bent. Overlegt u vooral met ons, bijvoorbeeld als uw voorkeur uitgaat naar een verloskundige die u al kent.

De termijnecho’s (echo bij de eerste controle) worden al gemaakt op de Amazonedreef. Met de komst van een echoscopist kunnen in de toekomst ook andere echo’s gemaakt gaan worden op de Amazonedreef. Bijvoorbeeld als het nodig om de groei van uw kindje te meten. Voor deze echo’s hoeft u dan niet meer naar het WKZ.

In de toekomst kunnen mogelijk ook andere onderzoeken (bijvoorbeeld het maken van een hartfilmpje van de baby als het nodig is) op de Amazonedreef plaats vinden.

Met vriendelijke groet,
De verloskundigen van het UVC Utrecht


terug