Logo UVC Utrecht
Zoek:  go
 print

.

Onze verpleegkundige komt om de dag

Kraambednazorg is belangrijk. De eerste week na de bevalling is een kwetsbare periode voor u als kersverse moeder, en voor uw baby als pasgeborene. Het hoeft natuurlijk niet te zijn maar soms doet zich een of ander probleem voor. Beter is het om dit zoveel mogelijk te voorkomen en daar doen onze verpleegkundigen hun best voor. Zij zijn specialisten in het signaleren en aanpakken van kraambedproblematiek. Zij weten bijvoorbeeld precies wat te doen als uw borstvoeding niet vanzelf gaat. En als het, om wat voor reden dan ook, nodig is, regelen zij onmiddellijk hulp van een gynaecoloog, verloskundige, kinderarts of lactatiekundige van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Wanneer krijgt u kraamvisite van ons?
In de week na uw bevalling komen wij ongeveer drie keer bij u thuis. Of op een ander adres als u dat aan ons hebt doorgegeven. De eerste keer is de dag na uw vertrek uit het ziekenhuis of thuisbevalling.
Hoe laat we precies komen kunnen we helaas van tevoren niet zeggen. Dat heeft ermee te maken dat we tijdens onze bezoeken iedereen graag alle aandacht geven die op dat moment nodig is.

Woont u buiten Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Vleuten, De Meern, Maartensdijk, Groenekan of Zeist, dan regelen wij dat een collega-praktijk de kraamcontroles bij u komt doen. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u.

Bij vragen die niet kunnen wachten tot ons volgende bezoek, kunt u ons bereiken via 06 -12433840 tussen 8:00 en 16:00 en anders via de verloskundige van het UVC Utrecht (088-7556444).

terug